Πρώτη διαδικτυακή συγκέντρωση της Ελληνικής Ψυχεδελικής Κοινότητας

Image
Online meeting banner

Ημερομηνία: 6 Σεπτέμβρη 
Ώρα: 7μμ 
Τοποθεσία: (μέσω Zoom, θα ανακοινωθεί την ημέρα του event)


To Greek Psychedelic Society σας προσκαλεί στην πρώτη (διαδικτυακή) συγκέντρωση! 
Είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε όλοι όσοι μοιραζόμαστε μια βαθιά περιέργεια και ένα πάθος για τα ψυχεδελικά. Θα ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρίες και θα εξερευνήσουμε παρέα τρόπους να συμμετάσχετε ενεργά στο εγχείρημα μας.

Αν νιώθετε κι εσεις το "κάλεσμα" για ενεργοποιήση για κάτι που θα αλλάξει τον κόσμο της ψυχοθεραπείας σε παθήσεις που έχουν γίνει μάστιγα της εποχής όπως η κατάθλιψη και η αγχώδη διαταραχή ελάτε να γνωριστούμε. 
Στο χρόνο που θα περάσουμε μαζί, θα καλλιεργήσουμε ένα περιβάλλον ανοιχτού διαλόγου και αμοιβαίας κατανόησης. Τι μπορείτε να περιμένετε:

  • Εισαγωγή και γνωριμία: Θα ξεκινήσουμε την συνάντηση με συστάσεις, όπου θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε λίγα πράγματα για τον εαυτό σας και τη σχέση σας με τα ψυχεδελικά (αν νιώθετε άνετα να μοιραστείτε).
  • Show and Tell: Φέρτε ένα αντικείμενο ή έργο τέχνης με νόημα που αντιπροσωπεύει το προσωπικό σας ταξίδι με τα ψυχεδελικά. Μοιραστείτε την ιστορία πίσω από αυτό και πυροδοτήστε συζητήσεις με τους άλλους συμμετέχοντες.
  • Ευκαιρίες για συμμετοχή: Ανακαλύψτε τρόπους για να ασχοληθείτε περισσότερο με την ψυχεδελική κοινότητα. Μάθετε για ευκαιρίες εθελοντισμού και επερχόμενες συναντήσεις. Μάθετε πώς μπορείτε να συνεισφέρετε στο κίνημα και να ασκήσετε θετικό αντίκτυπο.

Για συμμετοχή πατήστε εδώ.