Συνάντηση της Ελληνικής Εταιρείας Ενθεογόνων στη Πνύκα

Image
Kykeon gathering banner

Τοποθεσία

Τηλεσκόπιο Δωρίδη

Ημερομηνία: 30 Σεπτεμβρίου
Ώρα: 7:00 μ.μ. (ώρα Αθηνών)
Τοποθεσία: Πνύκα, Πάνω από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Δίπλα στο Τηλεσκόπιο Δωρίδη
 

Περιγραφή Εκδήλωσης:

Σας προσκαλούμε στη μαγευτική τοποθεσια της Πνύκας, ένας ιστορικός τόπος πάνω από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, δίπλα στο Τηλεσκόπιο Δωρίδη. Ελάτε στη Συνάντηση της Ψυχεδελικής Κοινότητας, μια βραδιά συλλογικής και ατομικής σύνδεσης και συνομιλίας που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ενθεογενών.

Σημεία ενδιαφέροντος της Εκδήλωσης:

Συνάντηση Μελών: Είναι η ευκαιρία σας να γνωρίσετε τα υπόλοιπα μέλη της Ψυχεδελικής Κοινότητας και να δημιουργήσετε σχέσεις με άτομα που μοιράζονται το πάθος σας για τη ψυχεδελική έρευνα και εμπειρια.

Κύκλος Συζήτησης: Συμμετάσχετε σε μια χαλαρή και ανοικτή συζήτηση για το μέλλον των ψυχεδελικών στην Ελλάδα, την ενσωμάτωση των ψυχεδελικών εμπειριών μεσα στο πλαισιο της ψυχοθεραπειας και την επίδραση αυτών στην εξελιξη της ανθρωποτητας, στην κοινωνία, στον ψυχισμο.

Πληροφορίες Συμμετοχης

Η συμμετοχη σε αυτήν την εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά σας παρακαλούμε να εγγραφείτε εκ των προτέρων στο Eventbrite για να μας βοηθήσετε να προγραμματίσουμε μια αξέχαστη βραδιά. Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο στο Eventbrite:

https://www.eventbrite.com/e/718676549907

Σας περιμένουμε να μοιραστουμε ένα ταξίδι εξερεύνησης και αναστοχασμού. Φέρτε την περιέργειά σας, ανοιχτο μυαλό και προθυμία για σύνδεση!